Η ΣΟΦΙΑ ΡΑΛΛΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ Ε.Ο.Σ ΝΑΟΥΣΑΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΠΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ COLORADO ΤΩΝ Η.Π.Α (1-16/2/2015)

Η αθλήτρια αλπικών αγωνισμάτων του Ε.Ο.Σ Νάουσας, Ράλλη Σοφία, και μέλος της Εθνικής αλλά και της Ολυμπιακής Ομάδας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας, ανοίγει τα φτερά της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αλπικών Αγωνισμάτων που θα πραγματοποιηθεί στο Colorado των Η.Π.Α, από 1 έως 16 Φεβρουαρίου 2015. Πρωταθλήτρια Ελλάδος επί σειρά ετών, από το 2003 συμμετέχει σε όλες τις μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις με αποκορύφωμα την συμμετοχή της σε δύο συνεχείς Ολυμπιάδες του 2010 και 2014. 

Η Σοφία κατά την διάρκεια της φετινής της προετοιμασίας, πήρε μέρος σε τρεις προπονητικές αποστολές της Εθνικής μας Ομάδας στο Hindertux Αυστρίας, και ακολούθησαν οι συμμετοχές της στους λιγοστούς -λόγω έλλειψης χιονιού- αγώνες του εξωτερικού, δημιουργώντας ωστόσο, εντυπωσιακή εμφάνιση στους διεθνείς αγώνες αλπικού σκι που έγιναν στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας (22-23 Δεκεμβρίου 2014). Η αθλήτρια του ΕΟΣ Νάουσας κατέκτησε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο, στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης, με την πολύ καλή επίδοση χρόνου 1:45,16 και 88,29 βαθμούς FIS.

Οι αγώνες αυτοί, η επίμονη και επίπονη προετοιμασία της, απέδωσαν καρπούς, παραχωρώντας της το "εισιτήριο" για την Παγκόσμια διοργάνωση του Κυπέλλου των αλπικών αγωνισμάτων, και μια πολύ καλή βαθμολογία F.I.S, με 70,52 βαθμούς στο slalom και 108.32 στο giant slalom, κατατάσσοντάς την πρώτη ανάμεσα στις ελληνίδες συναθλήτριές της. Η Σοφία συνεχίζοντας την ενεργό της δράση, θα λάβει μέρος από 31/1/2015 έως και 3/2/2015 και σε άλλους διεθνείς αγώνες, που θα πραγματοποιηθούν στο Pamporovo και Borovets Βουλγαρίας.