10 ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΡΟΜΩΝ ΑΝΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΜΕΤΣΟΒΟ 3-4.3.2018!!!

Ο ΕΟΣ Νάουσας πρωταγωνίστησε για άλλη μία φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμων Αντοχής (FIS), ΠΑΧ ΑΓΕΝ, Π-Κ, ΠΑΜ-ΠΑΓ και Προαγωνιστικής, στο Μέτσοβο 3-4/3/18.

Στις δύο ημέρες των αγώνων, και παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, οι αθλητές του κατάφεραν να κερδίσουν συνολικά 10 κύπελλα, 11 χρυσά μετάλλια, 6 αργυρά και 2 χάλκινα, επισφραγίζοντας τον τίτλο του πρωταθλητή συλλόγου στους δρόμους αντοχής.

Η Μαρία Ντάνου, η κορυφαία μας αθλήτρια, που πριν λίγες ημέρες επέστρεψε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Κορέας, αγωνίστηκε μόνο την πρώτη μέρα και κέρδισε άνετα το σπριντ στον FIS αγώνα, ενώ η Γωγώ Νιμπίτη την δεύτερη μέρα πήρε το χρυσό στην απόσταση και το χάλκινο στο σπριντ, με την Φαίη Γιαννακοβίτη να κερδίζει το αργυρό στην απόσταση και την 5η θέση στο σπριντ.

Στο Πανελλήνιο η Μαρία Ντάνου πήρε 2 χρυσά (σπριντ-ομαδικό σπριντ), η Γωγώ Νιμπίτη 1 χρυσό στην απόσταση και 2 αργυρά (σπριντ-ομαδικό) και η Φαίη Γιαννακοβίτη 1 χρύσο στις νεάνιδες στην απόσταση και 2 αργυρά στο σπριντ και το ομαδικό.

Ο Γιάννης Καραμίχος ήταν 4ος στους άντρες στην απόσταση, με 6ο τον Αργύρη Σεραφείμ, ενώ ο Δημήτρης Μπατσής 6ος στο σπριντ.

Στους παίδες ο Γιώργος Αναστασιάδης ήταν ασυναγώνιστος και κέρδισε με ευκολία και στο σπριντ και στην απόσταση, κατακτώντας 2 χρυσά και στις κορασίδες η Στελλίνα Γιαννακοβίτη, σε εξαιρετική φόρμα, κέρδισε το χρυσό στην απόσταση και στο ομαδικό, ενώ στο σπριντ πήρε το αργυρό αφού μία πτώση της στέρησε την δυνατότητα να διεκδικήσει το χρυσό.

Στη μικρότερη κατηγορία, των παγκορασίδων, η Μάρα Τσιάρκα για άλλη μία φορά, και με εξαιρετικό χρόνο, πήρε το κύπελλο, με 3η την Κατερίνα Βάικου και 6η την Όλγα Μπιτέρνα.

Στον αγώνα προαγωνιστικής ηλικίας που έγινε την δεύτερη μέρα, οι μικροί μας αθλητές, και με τις οδηγίες του προπονητή τους Χρήστου Τσιάτσιου,  αγωνίστηκαν με ιδιαίτερο σθένος και κυριολεκτικά γέμισαν την πίστα, εκπέμποντας σε όλους τους θεατές-γονείς μηνύματα χαράς και στους τεχνικούς του αγωνίσματος την πιο ευχάριστη νότα αισιοδοξίας για την ανάπτυξη του όμορφου αυτού αθλήματος. 

Μπράβο σε όλα τα παιδιά!