ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ROLLERSKI ΜΕΤΣΟΒΟ 1-3.9.2017

Στο  Μέτσοβο  πραγματοποιήθηκε  από  τις  1_3 Σεπτεμβρίου 2017  το Fis  Roller ski  στο Μέτσοβο  καθώς  και το κύπελλο  ΑΓΕΝ  Ρολλερ_σκι. 
Στην κατηγορία των  γυναικών  η Μαρία  Ντάνου  στο Βαλκανικό κύπελλο  ξεχώρισε κατακτώντας το  αργυρό μετάλλιο στο αγώνισμα  των 3,7 κm. 
Στην  ίδια κατηγορία η Μαρία Ντάνου στο Ελληνικό πρωτάθλημα κέρδισε δύο  αργυρά μετάλλια  στο αγώνισμα  των 3,7 km και  στο αγώνισμα των  5km αντίστοιχα. 
Η μικρότερη  αθλήτρια του ΕΟΣ Νάουσας Φαιη  Γιαννακοβιτη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο  στο αγώνισμα των 3,7 km και την τέταρτη θέση στο αγώνισμα των  5km στη ίδια  κατηγορία. 
Την έκτη θέση  κατέλαβε  ο Δημήτρης  Μπατσής στο αγώνισμα των  5km δείχνοντας  ότι  επανήλθε  δυναμικά  με το  πέρας  των  στρατιωτικών του υποχρεώσεων. 
Εξαιρετική  η επίδοση της  Στελλίνας Γιαννακοβίτη και στα δύο αγωνίσματα  η οποία  με άνεση  κατέκτησε  δύο  χρυσά  μετάλλια στην κατηγορία των  κορασίδων, υποσκελίζοντας με το χρόνο  της αθλήτριες  μεγαλύτερης  κατηγορίας. 
Την ίδια  παρουσία  στην κατηγορία των παίδων έκανε  ο αθλητής  Γιώργος  Αναστασιαδης κερδίζοντας  με μεγάλη  άνεση  και  στα δύο αγωνίσματα   3,7 και 5km  αντίστοιχα δύο  χρυσά  μετάλλια. 
Στην κατηγορία των  Παγκορασίδων  η αθλήτρια του ΕΟΣ Νάουσας  Μάρα  Τσιάρκα κέρδισε  με εξαιρετική  άνεση  το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα  1,5km δείχνοντας  τη δυναμική της  στη συγκεκριμένη κατηγορία. 
Συμμετοχή στο  κύπελλο  Ρολλερ_σκι  είχε και  η προαγωνιστική κατηγορία  με  τις αθλήτριες  Όλγα  Μπιτέρνα,  Λυδία  Τσιάτσιου,  και Γεωργία  Τσιάρκα.

 

Η αθλήτρια του ΕΟΣ Νάουσας  Φαίη Γιαννακοβίτη  θα μεταβεί  στο Val di Fiemme  της  Ιταλίας  όπου θα  διεξαχθεί  προπονητικό  camp της  F.I.S,  στα πλαίσια της  θερινής  προετοιμασίας, από  3-12 Σεπτεμβρίου. 
Την αποστολή  συνοδεύει  ο προπονητής Νίκος Αναστασιάδης.