Πρακτική άσκηση υποψηφίων για τη σχολή προπονητών σε δράσεις της ΕΟΧΑ

Α.Π. 2260

 

 

Αθήνα, 17.12.18

 

 

 

 

 

Αγαπητοί φίλοι,

 

 

 

 

 

Η Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων έχει προχωρήσει τις διαδικασίες για την ίδρυση και λειτουργία Σχολής Προπονητών Χιονοδρομίας Γ´ κατηγορίας (ΓΓΑ) για την περίοδο 2019 - 2020. 

 

 

Μία από τις προϋποθέσεις για επιτυχή παρακολούθηση της Σχολής αποτελεί η εποπτευόμενη ή καθοδηγουμένη πρακτική άσκηση 50 ωρών, η οποία μπορεί να γίνει σε δράσεις της ΕΟΧΑ και των επίσημων σωματείων της μελών. Οι βεβαιώσεις της πρακτικής άσκησης θα πρέπει να κατατεθούν πριν τις τελικές εξετάσεις των μαθημάτων.

 

 

Η ΕΟΧΑ προτείνει ως εποπτευόμενη ή καθοδηγουμένη πρακτική άσκηση την συμμετοχή των υποψηφίων, με την ιδιότητα των στελεχών και κριτών, σε αγώνες του εθνικού πρωταθλήματος της περιόδου 2018-19.

 

 

Η κάθε μέρα απασχόλησης αντιστοιχεί σε 8 ώρες πρακτικής άσκησης και θα επικυρώνονται από δύο μέλη της Ελλανοδίκου Επιτροπής και ενός επίσημου εκπροσώπου της ΕΟΧΑ.

 

 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής για συγκεκριμένες διοργανώσεις, σύμφωνα με το Εθνικό Πρωτάθλημα Χιονοδρομίας της περιόδου 2018-19, έως 10 Ιανουαρίου 2019. 

 

 

Επισυνάπτεται η αίτηση και το πρόγραμμα.

 

 

 

 

 

Πληροφορίες: Τσουρέκας Τιμολέων (email: ttsourek@eoxa.gr)