Ολυμπιακοί αγώνες νέων/Λωζάνη

Οι πρωταθλητές του ΕΟΣ Νάουσας Στελλίνα Γιαννακοβίτη και Γιώργος Αναστασιάδης θα αναχωρήσουν στη Λωζάνη της Ελβετίας για να συμμετέχουν στην Ολυμπιάδα Νέων στο σκι δρόμων αντοχής από τις 16 έως τις 23 Ιανουαρίου Τους αθλητές θα συνοδεύει ο ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Αναστασιάδης.
Στελλίνα Γιαννακοβίτη(αθλήτρια)
Η Στελλίνα είναι μαθήτρια της β´ τάξης του 1ου ενιαίου Λυκείου Νάουσας.Η ενασχόληση της με το σκι άρχισε στην ηλικία των 6 ετών.
Στην ηλικία των 8 είχε την πρώτη επαφή με το άθλημα που αγάπησε και διακρίθηκε.
Αγωνιστικότητα και πειθαρχία την οδήγησαν γρήγορα στα βάθρα των νικητών.Κυπελλούχος στην κατηγορία των παγκορασίδων και κορασίδων επί σειρά ετών τα τελευταία έξι χρόνια με αποκορύφωμα τη συγκέντρωση της καλύτερης βαθμολογίας όχι μόνο στις νεάνιδες αλλά και στις γυναίκες για το 2019.
Πανελληνιονίκης τα τελευταία έξι χρόνια σε όλες τις κατηγορίες του αθλήματός στο ατομικό και στα ομαδικά αντίστοιχα.
Συμμετοχή σε δεκάδες διεθνείς αγώνες και βαλκανικά κύπελλα με εξαιρετική επίδοση και διακρίσεις
Αποκορύφωμα της αθλητικής διαδρομής η συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αντρών γυναικών 2019 στην Αυστρία
Άριστη μαθήτρια συνδυάζει άψογα τις μαθητικές με τις αθλητικές τις υποχρεώσεις
Γιώργος Αναστασιάδης(αθλητής)
Ο Γιώργος είναι μαθητής της ά τάξης του 1ου ενιαίου λυκείου Νάουσας.Στην ηλικία των έξι ετών είχε την πρώτη του επαφή με τη χιονοδρομία ενώ δύο χρόνια αργότερα ξεκίνησε το σκι δρόμων αντοχής.
Ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και δεξιότεχνος διακρίθηκε και ξεχώρισε από τις μικρές κατηγορίες .
Είναι κυπελλούχος επί σειρά ετών τα τελευταία πέντε χρόνια στις κατηγορίες παμπαίδων και παίδων και πανελληνιονίκης αντίστοιχα.
Συμμετοχή σε διεθνείς αγώνες και βαλκανικά κύπελλα με άριστες επιδόσεις .
Ο Γιώργος είναι από τους μικρότερους αθλητές που θα συμμετέχουν στη διοργάνωση (4 από τους 80)
Νίκος Αναστασιάδης(προπονητής)
Μέγιστη Αθλητική και προπονητική εμπειρία συνθέτουν το προφίλ του ανθρώπου που βρίσκεται πίσω από τις επιτυχίες των αθλητών μας.
Παρόν στις κορυφαίες διοργανώσεις παγκοσμίως σαν αθλητής(τρεις φορές συμμετοχή σε χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες) και δεκάδες παγκόσμια πρωταθλήματα.
Ομοσπονδιακός προπονητής με εμπειρία 14 χρόνων προάγει και συνδράμει με το καλύτερο τρόπο την ανάπτυξη πρωταθλητών στην πόλη μας.
Καλή επιτυχία!!!!!