ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΑ ΒΑΘΡΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Ε.Ο.Σ ΝΑΟΥΣΑΣ

 

 

ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΑ ΒΑΘΡΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Ε.Ο.Σ ΝΑΟΥΣΑΣ

Από το σύνολο των αγώνων του εθνικού πρωταθλήματος Αλπικών και Βορείων αγωνισμάτων αναδείχτηκαν οι νικητές του κυπέλλου Ελλάδος 2015, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας.

   Επικράτηση γένους θηλυκού κατά κύριο λόγο για τον Ε.Ο.Σ Νάουσας, αφού οι περισσότερες διακρίσεις του, είχαν έντονα τα γυναικεία χαρακτηριστικά.

   Στα αλπικά αγωνίσματα, και στην κατηγορία των γυναικών η αθλήτριά μας Ράλλη Σοφία είχε το προβάδισμα από την αρχή της χρονιάς και κέρδισε τον τίτλο της Κυπελλούχου,  με δεύτερη την νεότερή μας αθλήτρια και πολλά υποσχόμενη Μάντσιου Αναστασία. Στις κορασίδες την πρωτιά κατέκτησε η αθλήτριά μας Μποσμαλή Ευδοκία.

    Στην τρίτη θέση της κατηγορίας ανδρών,  έκανε την έκπληξη, ο Κατσάνης Αθανάσιος,  ο οποίος αθόρυβα και πεισματικά μαχόμενος, κατάφερε να μπει στην πρώτη τριάδα. 

Ο καλύτερος έφηβος και νεώτερος αθλητής ήταν ο Μάντσιος Βασίλειος,  γεννημένος το 1998, όγδοος στην γενική κατάταξη.

Στους Δρόμους Αντοχής,  στην κατηγορία των γυναικών δεύτερη κατετάγη η Νιμπίτη Γεωργία και στην τρίτη θέση τερμάτισε η αθλήτριά μας Τζουβάρα Χαρούλα. Στην κατηγορία κορασίδων η Αναστασιάδου Ελίζα, πρωταγωνίστησε κατακτώντας τον τίτλο της Κυπελλούχου.  Τέλος στις μικρές κορασίδες η Γιαννακοβίτη Φαίη είχε θεαματική βελτίωση στις επιδόσεις της, και κατέκτησε την πρώτη θέση.