2η θέση για τον Γιώργο Καισαρίδη του Ε. Ο. Σ Νάουσας σε αγώνα ορειβατικού Ski

 Στον αγώνα κάθετης ανάβασης που έγινε στην Βασιλίτσα Γρεβενών την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο του 30ου Πανελλήνιο Πρωτάθληματος Ορειβατικού Ski πήραν μέρος  από τον ΕΟΣ Νάουσας οι : Γιώργος Καισαρίδης και Σοφία Τρεμπελή - Καισαρίδη . 

  Ο αγώνας έγινε από την Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας & Αναρρίχησης και τον Ε. Ο. Σ. Βόλου και ήταν άψογα οργανωμένος, πήραν μέρος αθλητές από όλη την Ελλάδα. Οι συνθήκες ήταν αρκετά καλές με πολύ χιόνι σε μία ηλιόλουστη μέρα με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες ( εξωτερική θερμοκρασία -8 με αίσθηση " wind chill factor" - 12). Η εκκίνηση δόθηκε από το κάτω πάρκινγκ (τριθέσια καρέκλα) και τερματισμός ήταν το ανώτερο σημείο του χιονοδρομικού, ένας αγώνας πολύ απαιτητικός από άποψη φυσικής κατάστασης. 
 Στην κατηγορία Open ανδρών δεύτερος τερμάτισε ο Γιώργος Καισαρίδης σε μία καλή εμφάνιση ενώ τον αγώνα τερμάτισε και η σύζυγος του Σοφία Τρεμπελή. ( Ο κ. Καισαρίδης είναι επίσης μέλος της επιτροπής ανάπτυξης του Ορειβατικού Σκι της Ε. Ο. Ο. Α). 
 Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων η γραμματεία αγώνα έδωσε τα μετάλλια προσωπικά σε κάθε αθλητή (χωρίς τελετή απονομής) τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα. 
  Το Ορειβατικό Σκι είναι ένας συνδυασμός Ski και Ορειβασίας. Απαιτεί γνώση χειμερινού βουνού, καλή φυσική κατάσταση και χρειάζεται εξειδικευμένο εξοπλισμό ενώ παρέχει την δυνατότητα σε αυτόν που το κάνει να δει υπέροχες εικόνες σε βουνά, να κάνει διασχίσεις, να ανακαλύψει, να  κάνει καταβάσεις σε απάτητες πλαγιές... Είναι χειμερινό άθλημα στα υπό ένταξη  Ολυμπιακά αθλήματα.