Γιώργος και Σοφία πρώτοι σε αγώνα ορειβατικού Ski στην Βασιλίτσα

Στον  πρώτο αγώνα ορειβατικού Ski για το 2022 στην Ελλάδα, στον αγώνα κάθετης ανάβασης που έγινε στην Βασιλίτσα Γρεβενών το Σάββατο 15 Ιανουαρίου στο πλαίσιο του 31ου Πανελλήνιο Πρωτάθληματος Ορειβατικού Ski πήραν μέρος  από τον ΕΟΣ Νάουσας οι : Γιώργος Καισαρίδης και Σοφία Τρεμπελή - Καισαρίδη . 
  Ο αγώνας έγινε από την Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας & Αναρρίχησης και τον Χ. Ο. Σ. Γρεβενών, πήραν μέρος αθλητές από διαφορετικές περιοχές της χώρας μας . Οι συνθήκες ήταν τέλειες με πολύ  φρέσκο χιόνι σε μία ηλιόλουστη μέρα   . Η εκκίνηση δόθηκε στις 9.30 π. μ. από το κάτω πάρκινγκ  και ο τερματισμός ήταν στο ανώτερο σημείο του χιονοδρομικού  κέντρου. Ένας αγώνας με υψηλές απαιτήσεις σε φυσική κατάσταση.
 Στην κατηγορία Open ανδρών πρώτος τερμάτισε ο Γιώργος Καισαρίδης ενώ στον ίδιο αγώνα τερμάτισε 1η στην κατηγορία Open γυναικών και η σύζυγος του Σοφία Τρεμπελή. ( Η Σοφία στον προηγούμενο αγώνα είχε καταλάβει την 2η θέση στην κατηγορία της αλλά εκ παραδρομής δεν αναφέρθηκε ). 
 Ο επόμενος αγώνας από την στιγμή που οι συνθήκες δεν αλλάξουν και υπάρχει χιόνι και κατάλληλες θερμοκρασίες θα γίνει στα 3-5 Πηγάδια σε δύο εβδομάδες.