ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 13:30 μ.μ πραγματοποιήθηκε, στο χιονοδρομικό κέντρο των 3-5 πηγαδίων  μέσα σε ένα φιλικό και εγκάρδιο περιβάλλον, η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2023 του ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μπροστά στο καταφύγιο του ΕΟΣ Νάουσας και συμμετείχαν μικροί και μεγάλοι αθλητές-αθλήτριες,προπονητές,το ΔΣ,μέλη του συλλόγου ,φίλοι και γονείς.

Και φέτος είχαμε την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να παρευρίσκονται  ο Δήμαρχος Νικόλαος Καρανικόλας,οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δώρα Μπαλτατζίδου, Γεώργιος Τριανταφύλλου , ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας κ. Κώστας Χατζηστυλλής και ο Αντιπρόεδρος της ΕΟΧΑ και εκπρόσωπος στην ΕΟΕ κ. Δημοσθένης Γυρούσης.

Σύντομους χαιρετισμούς στην εκδήλωση μας απηύθυναν ο Δήμαρχος κ.Καρανικόλας,ο κ.Γυρούσης καθώς και ο πρόεδρος του συλλόγου Νικόλαος Βελής με τους δύο τελευταίους, να αναφέρονται στις δραστηριότητες του συλλόγου καθώς και στις σημαντικές συμμετοχές των αθλητριών μας Τσιάρκα Μαρία- Δήμητρα,Τσιάτσιου Λυδία,Βάικου Αικατερίνη και του αθλητή μας Καραμίχου Ιωάννη στο Παγκόσμιο Δρόμων Αντοχής στην Σλοβενία .

Επίσης ανακοινώθηκε η επίσημη βαθμολογία της ΕΟΧΑ για το 2022, όπου και πάλι ο ΕΟΣ Νάουσας αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στην χιονοδρομία ανάμεσα σε 37 σωματεία.

Οι τυχεροί της κοπής βασιλόπιτας ήταν :

  1. οι Μυρτώ Τσιρλή και Ράλλης Ιγνάτιος από το φυτώριο των καταβάσεων
  2. η Μαμουτζη Γεωργια από την προαγωνιστική των καταβάσεων
  3. ο Παπακωνσταντίνου Γεώργιος από το τμήμα της αγωνιστικής των καταβάσεων
  4. οι Παπαγιαννόπουλος Ιωάννης και Βάικου Δάφνη από το τμήμα των Δρ.Αντοχής
  5. από τα μέλη ο κ. Σακελλαρίδης Δημήτριος
  6. και στην κεντρική βασιλόπιτα τυχερό ήταν το τμήμα της Ορειβασίας.

Το ΔΣ του ΕΟΣ Νάουσας ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς των δώρων :

  • –Καταστήματα χιονοδρομικού εξοπλισμού Αϊβαζίδη Παύλου, Λεφούση Ηρακλή, Μάντσιου Κοσμά και την εταιρεία του κ.Γιαννουλάκη
  • Ιδιαίτερα, τον κ. Κολτσιάκη Μιχάλη INOKAT ΕΠΕ για την ευγενική του χρηματική χορηγία προς τον σύλλογο.