ΧΙΟΝΟΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ Ε.Ο.Σ ΝΑΟΥΣΑΣ 2018

Ο Μαρτιάτικος καιρός, δεν φάνηκε από το πρωί να συμμετέχει στην γιορτινή διάθεση της φιέστας που θα ξεκινούσε στο χιονοδρομικό κέντρο των 3-5 Πηγαδιών Νάουσας, την Κυριακή 18/3/2018. Ωστόσο, τίποτα δεν πτόησε  την «Χιονογιορτή 2018» που πανηγυρικά θα έκλεινε τον χιονοδρομικό κύκλο της χρονιάς.  Οι μικροί αθλητές του φυτωρίου, οι προπονητές, οι γονείς, φίλοι και μέλη του Ε.Ο.Σ Νάουσας, δέχτηκαν το καλωσόρισμα του συλλόγου από τον Αντιπρόεδρο του Ε.Ο.Σ Νάουσας, κ. Τούφα Στέργιο, ο οποίος έκανε ένα σύντομο απολογισμό της φετινής χρονιάς, ανανεώνοντας την επόμενη συνάντηση για το 2019. Μια χρονιά γεμάτη δράση και θετική ενέργεια δεν θα μπορούσε να κλείσει έτσι σιωπηλά. Τα πυροτεχνήματα που χρωμάτισαν την παιδική πίστα, έλαμψαν τα προσωπάκια των μικρών μας αθλητών. Η ώρα της απονομής, τελετουργική, επιβραβεύοντας τις προσπάθειες των αθλητών. Τα διπλώματα και τα μετάλλια ήταν τα τρόπαιά τους για την φετινή χρονιά, στοχεύοντας πάντα μπροστά και πάντα ψηλά! Για το στήσιμο της εκδήλωσης υπήρχαν όμως, και κάποιοι που δεν βραβεύτηκαν επίσημα. Για τον λόγο αυτό   ο Ε.Ο.Σ Νάουσας, νιώθει ιδιαίτερη την ανάγκη να εκφράσει τις πιο εγκάρδιες και θερμές ευχαριστίες του, σε όλους όσους υποστήριξαν με την προσφορά και την παρουσία τους την όμορφη  αυτή εκδήλωση:

Το αθλητικό σωματείο «ALPIS”, συνδιοργανωτές της όμορφης αυτής εκδήλωσης, που με μεγάλη μας χαρά υποδεχτήκαμε στο καταφύγιό μας, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στα παιδιά και τους γονείς τους να γνωριστούν καλύτερα και να διασκεδάσουν από κοινού

Τον κ. Στέλιο Μπουτάρη («Κτήμα Κυρ Γιάννη)

Το ζαχαροπλαστείο «Σούλα»

Τον κ. Τζέπο Γιώργο

Τον κ. Ρίζο Θεόδωρο

Τον κ. Πολιτίκο Απόστολο

Τον κ. Μαμουτζή Κωνσταντίνο

Τον κ. Κόσκινο Σωτήριο

Το café “Home”

Τον κ. Νέγκα Νικόλαο

Τον κ. Τασιούκα Κωνσταντίνο

Τον κ. Γαλλίκα Γιάννη

Τον κ. Κολτσάκη Γρηγόριο

Τους αθλητές και τους γονείς, που τίμησαν με την παρουσία ,την συμμετοχή, και την εμπιστοσύνη τους τον Ε.Ο.Σ Νάουσας

 Και φυσικά την Διοίκηση και τους εργαζόμενους του χιονοδρομικού μας κέντρου, για τις υπηρεσίες και την βοήθεια που προσφέρουν κάθε χρόνο στον πρωταθλητή σύλλογο του Ε.Ο.Σ Νάουσας.